Telefon 30 30 32 00 info@savita.dk

Filler


Hvad er Filler?

Fra omkring midten af tyverne begynder de første alderstegn at blive synlige i ansigtet. De første tegn er fine linjer, og med tiden opstår der dybere rynker, og ansigtet mister sin naturlige fylde.

Filler kan bruges til at genoprette den tabte fylde og udjævne de fine linjer og rynker. Filler er en gelé bestående af vand og hyaluronsyre, der injiceres under huden med en tynd nål. Hyaluronsyre findes naturligt i huden, hvor det sørger for at binde væske og hjælper til at oprette hudens spændstighed. Filler-gelen indeholder også det lokalbedøvende middel Lidokain, der gør behandlingen mindre smertefuld.

Fillers fås i forskellige konsistenser, der kan bruges i forskellige områder i ansigtet, herunder nasolabiale folder (linjer, der løber fra næsehjørnerne til mundens hjørner), marionettelinier (som løber fra hjørnerne af munden ned til hagen) og fine linier omkring læberne. Det kan også benyttes til af skabe mere fyldige i læberne og korrigere skævheder.

Hos SAVITA benytter vi os af FDA-godkendte fillers fra Juverderm og Nextfill.

Alle behandlinger udføres af sundhedsfagligt personale.

 

Hvem kan blive behandlet med filler?

Fillers kan benyttes af de fleste. Hos unge kan fillers hjælpe med at fremhæve dele af ansigtet for eksempel ved læbeforstørrelse eller til at foretage mindre kosmetiske justeringer som vigende hage eller små ”bump” på næsen.

Hos den mere modne patient kan fillers desuden bruges til at genoprette den volumen, som naturligt forsvinder med alderen og til at give en bedre hudstruktur på hals og hænder.

Hos SAVITA tilbyder vi følgende fillerbehandlinger:

 

  • læber
  • Nedadgående mundvige
  • Naso-labial-furer
  • Hage
  • kæbelinje
  • Næse
  • Udfyldning af dybe rynker

Hvordan foregår behandlingen

Før du kan få foretaget en filler-behandling, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation hos vores læge.

Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med filler, og om eventuelle bivirkninger ved behandlingen.

Vi tager før og efter billeder af behandlingen for at kunne følge ændringerne. Billederne bliver lagt ind i din medicinske journal. Du har mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have.

Efter første konsultation skal du i følge loven vente mindst 48 timer, kaldet betænkningstid inden du kan blive behandlet. Dette gælder kun første gang du bliver behandlet i klinikken eller hvis der er gået mere end 2 år fra din sidste behandling.

Når du kommer til din behandling ligger vi i de fleste tilfælde lidt lokalbedøvende creme på behandlingsområdet.

Inden selve behandlingen renser vi huden med sprit for at undgå infektion. Filler gelen injiceres herefter under huden ved hjælp af en tynd nål eller cannula (En speciel nål med afrundet spis)

Efter injektionen masseres huden forsigtigt for at hjælpe huden på vej med at fordele filleren, så den ligger jævnt og pænt.

Behandlingen tager ca. 30 minutter.

 

Hvornår kan jeg se resultatet af fillerbehandlingen?

Du vil kunne se resultatet af filler behandlingen  umiddelbart efter.
Du har ikke noget nedetid, men det er meget almindeligt, at der kan komme lidt blå mærker og hævelser på injektionsstederne. Disse bivirkninger skulle forsvinde inden for et par dage til en uge. Du kan se mere fylde eller glattere hud øjeblikkeligt eller inden for et par dage, men det kan tage op til to uger, før hævelsen falder helt og det endelige resultat er synligt.

Hos SAVITA tilbyder vi altid en gratis kontrol ca.14 dage efter din behandling.

Hvor længe holder resultatet?

fillers kan vare i alt fra seks måneder til mere end et år afhængigt af, hvilken filler du får, hvor meget der indsprøjtes, og hvor hurtigt din krop nedbryder det. Efter to til tre fillerbehandlinger, varer effekten af filler længere.

Er der bivirkninger eller kontraindikationer ved fillers?

Der kan være lidt ubehag ved selve behandlingen. De hyppigste bivirkninger er hævelse, rødme og blålig misfarvning omkring indstiksstedet. Disse bivirkninger forsvinder som regel i løbet af 2-3 dage. Hvis du lider af forkølelsessår, kan behandlingen fremprovokere et udbrud, og det kan derfor være hensigtsmæssigt, at du tager forebyggende medicin.

I sjældne tilfælde opstår der alvorlige komplikationer i forbindelse med fillerbehandling. Komplikationer kan opstå, hvis filleren ved en fejl injiceres ind i et blodkar.

Skulle der forekomme mere alvorlige bivirkninger så har vi mulighed for at opløse filleren igen med hyalase.

Hvis du er tidligere kræftpatient så frarådes behandlingen.

Før / Efter billeder


Prisliste


1 ml.
1.600,-
0,5 ml.
1.000,-
BOOK TID
close slider

Hos SAVITA kan du booke forskellige former for skønheds- og kosmetiske behandlinger skræddersyet efter din behov. Bliv den bedste version af dig selv – Book en tid allerede i dag hos klinik SAVITA i hjertet af Albertslund:


Bliv den bedste version af dig selv – book tid hos SAVITA allerede i dag!