Telefon 30 30 32 00 info@savita.dk

Fedtfrysning


Hvad er fedtfrysning?

Cryo Fedtfrysning er et ikke kirurgisk indgreb, der foregår ved at man afkøler det genstridige fedtdepot med et eller flere kølehåndtag, mens du sidder/ligger og slapper af i mens.

Hvordan virker det?

Ved hjælp af en kontrolleret nedkøling af fedtvævet starter en nedbrydning af selve fedtcellerne. Når fedtvævet bliver kølet ned til minus 6-7 grader nedbrydes det – FUSIOMED maskinen køler fedtcellerne til minus 10 grader, hvilket gør den til den mest effektive maskine på markedet i dag.

Nedbrydningsprocessen løber over flere uger, og cellerne går til grunde og bortskaffes via lymfesystemmet.

Det endelige resultat ses derfor først efter 2-3 måneder.

Hud, muskler og blodkar bliver modsat fedtceller ikke påvirket af nedkølingen.

Maskinen

FUSIOMED Fedtfrysningsmaskinen er gennemprøvet teknologi udviklet i Italien. Den er CE og TÜV certificeret med mange års erfaringer fra hele Europa.

FUSIOMED kan behandle flere områder på engang og er desuden udstyret med den enestående teknologi kaldet Tissueactivate der både massere og elektrostimulere det behandlede område og derved opnås bedre resultater og mindre blå mærker.

Hvilke områder kan behandles?

De typiske behandlingsområder er:

  • Mave, øvre og nedre
  • Flanker (Kærlighedshåndtag)
  • BH dellen
  • Lår, ydre og inder
  • Mormorarme
  • Mandebryster

Resultater

Der fjernes som udgangspunkt mellem 15-25% af fedtcellerne i det behandlede område pr. behandling hvorfor der oftes skal flere behandling til for at opnå det ønskede resultat. Da de ødelagte fedtceller bliver transporteret ud af kroppen via vores lymfesystem afhænger resultaterne af din egen metabolisme, det vil sige hvor hurtig din krop er til at udskille de ødelagte celler. Det endelige resultat af en behandling ses efter ca. 2-3 mdr. hos almindelige sunde og raske mennesker.

De fleste vil opleve et tilfredsstillende resultat efter ca. 4-5 behandlinger hvorfor klinikken tilbyder den 4 behandling gratis

Før behandligen

Det anbefales at komme i løstsiddende afslappet tøj.

Selve behandlingen

Når du kommer til klinikken så opretter vi en journal på dig og tage nogle mål og før billeder så vi senere kan se dine resultater af behandlingen.

Derefter afmærker vi de depotområder du ønsker fjernet mens du står op. Inden behandlingen begynder så ligger vi nogle våde anti freeze bags på de områder der skal behandles. De mærkes som en våd kold vandmand, men er nødvendig for at beskytte den øverste del af huden mod frostskader.

Selve behandlingen er stort set smertefri, der kan dog de første par minutter opstå en ubehagelig fornemmelse når dellen suges ind i håndtaget og nedkøles. Fornemmelsen aftager dog hurtigt og de fleste kan ligge afslappet og se på telefonen imens behandlingen står på.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan der i timerne efter forekomme rødme i det behandlede område, samt blå mærker. Men du kan umiddelbart genoptage dine daglige gøremål lige efter behandlingen.

Afhængig af hvilke områder der behandles, kan der forekomme hævelse og ømhed i 2-4 uger efter behandlingen.

Er det maven der er blevet behandlet skal man forvente at området godt kan “sove” de første par uger, og der kan være en brændende og stikkende fornemmelse i området.

Det er vigtigt at du I det første døgn efter ikke sidder i overdreven varme, som f. eks ved radiator, tænder for sædevarmen i bilen eller tager i sauna.

Behandlingen tager ca. 1 time.

Før / efter billeder


Prisliste


Fedtfrysning - 2 områder Pr. behandling
1.500,-
Fedtfrysning - 4 områder Pr. behandling
2.100,-
BOOK TID
close slider

Hos SAVITA kan du booke forskellige former for skønheds- og kosmetiske behandlinger skræddersyet efter din behov. Bliv den bedste version af dig selv – Book en tid allerede i dag hos klinik SAVITA i hjertet af Albertslund:


Bliv den bedste version af dig selv – book tid hos SAVITA allerede i dag!