Telefon 30 30 32 00 info@savita.dk

Permanent hårfjerning


Fordele

Hvis du er træt af uønsket hårvækst, voks og barbering så er permanent hårfjerning måske løsningen for dig. Behandlingen foregår hurtigt og smertefrit og den kan udføres på alle hudtyper, lys som mørk og på alle tider af året.

SAVITA benytter en af markedets mest kraftfulde lasermaskiner – Soprano Ice Titanium.

Opnå permanente resultater på bare 6-8 behandlinger, hele året uanset hudtype.

Hvordan foregår behandlingen

Når du kommer i klinikken til første behandling modtager du nogle papirer du skal udfylde. Vi opretter en journal på dig og taler om hvilke områder du ønsker behandlet. Du får udleveret en før/under/efter behandlingen vejledning.

For at forstå hvordan behandlingen er effektiv skal vi se op hårets 3 naturlige faser

  • Vækstfasen
  • Hvilefasen
  • Afstødningsfasen

Når håret er i vækst er det forbundet med hårets rod kaldet Papilla. Når laserens lys rammer hårstrået ledes det ned til papilla og ødelægger hårets rod permanent og det kan derfor ikke længere udvikle en folikkel (Hårsæk) 

Hår i samme område er ikke nødvendigvis i vækstfasen og resultatet kan derfor variere fra gang til gang. Hvis håret er i hvilefasen eller afstødningsfasen har hårstrået ikke længere kontakt til papilla og lyset fra laseren kan derfor ikke nå ned og destruere papillen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

De fleste vil kunne mærke forskel på hårvæksten efter 2-3 behandlinger. Der vil være sket en reducering af hårvæksten, hårene vokser langsommere og dem der kommer vil være finere og blødere.

Efter en periode vil der igen begynde at komme flere hår hvilket indikere at der er en ny vækstfase på vej og det vil være tid til behandling. Man vil igennem hele forløbet mærke en reducering og efter 6-8 behandlinger ses det endelige resultat.

Efter 6-8 behandlinger er med 4-6 ugers interval ses en reducering med 80-90% , de resterende 10-20% vil oftest være små fine, bløde og lyse hår som også dækker resten af vores krop.

Resultatet og antal behandlinger vil altid variere afhængig af mængde, styrke, farve og genetik

Er permanent hårfjerning permanent?

Når man taler om permanent hårfjerning, så er det mere tale om en reducering og det er vigtigt at gå ind til en behandling med det mindset. Vi vil gennem hele livet producere nye follikler. De ligger latent i vores hud og med tiden og især ved hormonelle forandringer, som stress, graviditet og overgangsalder vil de blive dannet og begynde at producere nye hår.

Vi kan kun fjerne de hår du har på behandlingstidspunktet. Det betyder at vi ikke kan fjerne de hår der kommer om 2, 5 eller 10 år.

Når man arbejder på levende væv hvor der befinder sig mere end 1 million latente hårfollikler er der desværre ingen garantier, men heldigvis forbliver de fleste latente follikler latente.

Derfor er det også vigtigt at forstå at man gennem tiden kan blive nød til at få opfølgende behandlinger for at forblive hårfri. Det er altså ikke de hår som er blevet fjernet ved de behandlinger du har modtaget der kommer igen, det er ganske enkelt ikke muligt, men at det er nye hårsække der kommer til over tid. Det er derfor at især mand oplever øget hårvækst med alderen og at kvinder kan opleve øget hårvækst og omrokering af hår med alderen. De var altså kommet alligevel uanset laserbehandlingen.

Hvor mange opfølgende behandlinger du får behov for kan variere meget – nogle har brug for at komme 1-2 gange om året, hvor andre kan forblive hårfrie i op mod 5-7 år efter et afsluttet behandlingsforløb. Det er meget individuelt og afhænger af hormonelle udsving.

PCOS (Poly Cystisk Ovarie Syndrom)
PCOS er en hormonel forstyrrelse som rammer ca. 5-10% af kvinder i den fødedygtige alder.

Vi kan med fordel behandle dig med den nye Soprano Ice Titanium og med gode resultater. Det er dog vigtigt at oplyse dig om at dine fremadrettet vedligeholdelsesintervaller er hyppigere end ved personer uden PCOS.

Efter behandlingen

Lige efter behandlingen kan du opleve rødme og hævelse omkring hårsækkene, som kan ligne lidt gåsehud. Det forsvinder oftes inden for få timer, men i enkelte tilfælde kan det ses i op til 2-3 dage.

Din hud kan føles sensitiv og reagere ved varmepåvirkning. – Lidt ligesom hvis du havde været i solen i 10-20 min.

Efter endt behandling vil du stadig kunne se hårsækkene, dette skyldes at hårsækkene stadig sidder fast i huden. De skubbes langsomt op og ud i samme tempo som dit hår gror (ca. 0.1 mm i døgnet) Der kan derfor gå fra 1-3 uger før du kan se resultatet af behandlingen.

Før / Efter billeder


Prisliste


Helkrop - Kvinde 10 områder
2.000,-
Helkrop - Mand 10 områder
2.400,-
Hele Ben
850,-
Halve Ben - Under knæet
500,-
Brasiliensk - Intim kvinde
650,-
Brasiliensk - Intim mand
850,-
Bikini
400,-
Ansigt
450,-
Overlæbe
150,-
Hele Arme
650,-
Halve Arme - Under albue
450,-
Armhuler
300,-
Lænd
500,-
Bryst
500,-
Ryg
800,-
Mave
500,-
Mave + ryg
1.200,-
Navlen og ned til bikinilinjen
250,-
Konsultationstid
0,-
BOOK TID
close slider

Hos SAVITA kan du booke forskellige former for skønheds- og kosmetiske behandlinger skræddersyet efter din behov. Bliv den bedste version af dig selv – Book en tid allerede i dag hos klinik SAVITA i hjertet af Albertslund:


Bliv den bedste version af dig selv – book tid hos SAVITA allerede i dag!