Telefon 30 30 32 00 info@savita.dk

Permanent makeup


Hvad er PMU?

PMU står for Permanent Make Up og dækker over en række kosmetiske tatoveringer af hudens dermis, som har til formål at ligne make up.

De EU godkendte pigmenter ligges mellem 0,2-0,8 mm. Ned i huden ved hjælp af sterile engangsnåle – Farven ligges derfor kun I det øverste hudlag og aftager gradvist i styrke over tid.

Det anbefales at opfriske sine kosmetiske tatoveringer ca. hver 12 mdr. for at holde et flot resultat.

Teknikken bruges til at designe øjenbryn, eyeliner eller fremhæve og forstærke læbekonturen.

Kosmetisk tatovering kan benyttes hvis man ønsker en ny form på brynene, mangler fylde, lider af hårtabssygdomme som Alopecia, dyrker meget sport, har svært ved selv at ligge make up eller har været eller skal i kemobehandling.

Permanent make up skal ikke erstatte din make up, men blot understrege og kompensere for det du mangler fra naturens side. Permanent Make up er blevet et naturligt valg inden for skønhedsbehandlinger ved at fremhæve ansigtets naturlige konturer.

Hvor længe holder PMU?

Det tager huden ca. 28-45 dage at hele helt op – afhængig af din hudtype, livsstil, helbred og alder.

Det er først efter op helingen at den endelige farve kommer til syne. Det er derfor også først her at man kan vurdere hvor meget farve der er forsvundet og hvor der er mistet farve og derfor skal fyldes mere farve på.

Dette rettes til i 2. behandling, hvorfor denne er yderst vigtig for et flottere og mere holdbart resultat.

Holdbarheden af din behandling kan variere meget fra person til person. Livsstil, hudtype, medicin samt en række andre faktorer spiller en stor rolle for det endelige resultat og holdbarheden.

Men som udgangspunkt holder permanent make up ca. 2-5 år afhængig af hvilket område der ønskes behandlet og hvor god du selv er til at følge de aftercare instruktioner du får udleveret i klinikken.

De forskellige metoder
af bryn

Ombre / Powder Brows

Denne metoden er en fuld shading/ skyggelægning med maskine. Powder giver et meget lyst og naturligt look, hvor Ombre er mere standart og giver en mørkere markering på nederste del af brynet og derfor skaber større definition. Begge metoder er ideelle til den modne hud og dem med få eller ingen hår.

Hairstrokes / Microblading

Denne metode er hårstrå der laves ved hjælp af et håndinstrument med et skarpt blad med 5-7 sterile nåle. Metoden er meget naturlig og blender godt ind, hvis man i forvejen har en del brynhår og blot ønsker at få fyldt ud og få lidt mere facon på brynet.

3D / Hybrid

Denne metode er en kombination af af hårstrå og skyggelægning og kan bruges hvis man ikke har så mange hår og ønsker et naturligt resultat.

Jeg kan desværre ikke tilbyde dig en behandling hvis du/ din:

Gælder alle PMU behandlinger:

 • Er under 18 år
 • Hud er solbrændt. Der skal gå min. 10 dage hvor du ingen sol har fået inden du kan blive behandlet.
 • Er i behandling eller det er mindre end 6 mdr. Siden du har været i behandling mod acne.
  Hvad enten det er i creme eller pilleform.
 • Har keloid-ar i behandlingsområdet eller har en sygdomshistorik med dette
 • Har hudlidelser eller sygdomme i behandlingsområdet
 • Er gravid eller ammende

Gælder kun eyeliner:

 • Har Eyelash Extentions på. De skal være taget af min, 2 dage inden behandlingen.
 • Har benyttet Vippeserum i den seneste måned.
 • Har grønt stær

Gælder kun læber:

 • Er kendt med Herpes Simplex (Forkølelsessår) skal du 7 dage inden behandlingen og 7 dage efter på en forebyggende pillekur som ordineres af din læge.

Hvad skal jeg vælge?

Når du kommer i klinikken, så har du måske allerede gjort dig nogle tænker om hvilken metode du bedst kan lide. Sammen finder vi ud af hvad der er muligt ift. Din hudtype og hvad du har af ønsker for dine nye bryn.

Ønsker du en konsultation hvor du kommer i klinikken og jeg gennemgår de forskellige metoder med dig, så koster det 250 Kr.

Du kan booke din tid lige her:

Inden behandlingen:

Det er vigtigt at du:

 • Ved booking oplyser mig om du har gammel PMU – På den måde kan jeg bedst muligt forberede mig ift. den farve du allerede har i huden og om det er noget jeg kan dække såfremt du ønsker en ny form. Send gerne et vellignende billede af dem til mig.
 • Fortæller mig om du har nogle allergier – Især overfor nikkel.
 • Oplyser mig om du tager nogle blodfortyndende medikamenter eller fiskeolier. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at stoppe med dem 7 dage inden behandlingen.
 • Oplyser mig om du har fået foretaget nogle muskelafslappende (Vistabel) behandlinger i området indenfor den seneste tid.

At du undgår:

 • Alkohol i ca. 24 timer inden behandlingen
 • Fiskeolie og blodfortyndende medicin i min. 7 dage
 • At tage forebyggende smertestillende medicin eller at påsmøre med bedøvelsescremer.
 • At tage antihistamin inden behandlingen. Dette kan tages efter behandlingen.

Hvordan foregår behandlingen?

Bryn

Når du kommer i klinikken til første behandling, så gennemgår vi sammen hvilken form der passer bedst til dit ansigt og hvilke metoder der er mulighed for ift. din hudtype. Farven bestemmes ud fra din egen hårfarve,- Er dit hår farvet så ser jeg på din hud og øjenfarve for at finde den helt rigtige farve til dig.

Du får herefter udleveret nogle papirer som du skal læse grundigt igennem,- her beder jeg dig skrive under på, at alle de helbreds oplysninger du har oplyst mig er korrekte og at jeg må tatovere dig.

Herefter kommer du op og ligge på briksen og jeg starter med at rense dine bryn og huden omkring med tatoveringssæbe inden jeg begynder at tegne formen på dine nye bryn. Det kan tage alt fra 15 -35 min. afhængig af din anatomi og udgangspunkt. Når jeg er færdig med at tegne formen op, så kommer du op og får lov at se dem i spejlet – Det kan være rigtig svært at danne sig et indtryk af det endelige resultat, da omkredsen på brynet er tegnet op med sort farve og derfor næsten altid ser meget markant og bredere ud end det endelige resultat.

Når vi er enige om formen, så vokser jeg dine Brynhår så de passer til formen inden jeg går i gang med at tatovere. Første gang jeg tatovere får du ikke bedøvelse på, da jeg skal kunne se formen og bedøvelsen kan gøre optegningen uskarp. Når formen er tatoveret så kan du få bedøvelse på inden vi fortsætter med at tatovere. Du kan være rød og en smule hævet efter behandlingen, hvilket er helt normalt og aftager som regel i løbet af det første døgn.

Eyeliner

Når du kommer i klinikken til første behandling, så gennemgår vi sammen hvilken eyeliner du ønsker og hvilken form der passer bedst til dine øjne.
Du får herefter udleveret nogle papirer som du skal læse grundigt igennem,- her beder jeg dig skrive under på, at alle de helbreds oplysninger du har oplyst mig er korrekte og at jeg må tatovere dig.

Herefter kommer du op og ligge på briksen og jeg starter med at rense dine øjne og huden omkring med tatoveringssæbe inden jeg begynder at tegne formen på din nye eyeliner. Det kan tage alt fra 15 -35 min. afhængig af din anatomi og udgangspunkt. Når jeg er færdig med at tegne formen op, så kommer du op og får lov at se dem i spejlet.

Når vi er enige om formen, så ligger jeg en smule bedøvelse på huden der skal tatoveres. Efter en 10 min. jeg går i gang med at tatovere. Det tager ca. 45-60 min, før vi er færdige. Du kan være rød og en smule hævet efter behandlingen, hvilket er helt normalt og aftager som regel i løbet af det første døgn.

Læber

Når du kommer i klinikken til første behandling, så gennemgår vi sammen hvilken farve du ønsker og hvilken der passer bedst til dit ansigt.
Du får herefter udleveret nogle papirer som du skal læse grundigt igennem,- her beder jeg dig skrive under på, at alle de helbreds oplysninger du har oplyst mig er korrekte og at jeg må tatovere dig.
Du kommer nu op og ligge på briksen og jeg starter med at rense dine læber og huden omkring med tatoveringssæbe og få får noget bedøvelsescreme på, som skal blive på i ca. 20 min, inden jeg begynder at tegne formen på dine læber op. Det kan tage alt fra 15 -35 min. af tegne formen op afhængig af din anatomi og udgangspunkt. – Formen er altid defineret ud fra din egen læbekant og man kan derfor ikke tegne læben større end den er,- den vil dog syne større når konturen står i skarpere kontrast til den omkringliggende hud.
Når jeg er færdig med at tegne formen op, så kommer du op og får lov at se dem i spejlet.
Når vi er enige om formen starter jeg med at tatovere, – Du får løbende bedøvelse på under behandlingen.
Når vi er færdige kan du være rød og en smule hævet i området efter behandlingen, hvilket er helt normalt og aftager som regel i løbet af det første døgn.

Efterbehandlingen

Den korrekte pleje af din nye kosmetiske tatovering er altafgørende for et flot resultat

Den behandling du skal
udføre hjemme:

 • Efter ca. 1-2 timer efter behandlingen skal du vaske din tatovering, dette gør du med lunken vand og sæbe. Dup din tatovering tør og påfør straks den udleverede aftercarecreme.
 • Gentag første step ca. 1 gang i timen på selve behandlingsdagen og den kommende dag.
 • Herefter påfører du den udleverede aftercarecreme på din nye kosmetiske tatovering ca 4-6 gange dagligt i en uge. Du skal ikke vaske din tatovering mere, men mindre der siver lymfe væske ud. (gullig klar væske) – Dette er vigtigt da der ikke må dannes en sårskorpe på din tatovering.

Undgå:

I den første uge efter behandlingen sker der en overfladisk heling af huden hvor du har fået din kosmetiske tatovering, du skal derfor undgå at få vand direkte på den – Du må gerne gå i bad,- hold evt. en tør klud over ansigtet.

Det frarådes at tage solarie eller opholde sig direkte i solen, at bade i pool, svømmehal eller spa, gå i sauna eller at dyrke motion. Du skal altid beskytte din kosmetiske tatovering mod solen også efter helingsperioden, da den ellers vil miste farven hurtigere. Du får udleveret en aftercare vejledning og creme i klinikken efter behandlingen.

Lip Blush


Eyeliner


Hybrid brows


Powder brows


Hairstrokes / Microblading


PMU bryn 5

Prisliste


Bryn 1. Behandling
2.500,-
Bryn 2. Behandling
1.200,-
Bryn 3. Behandling
1.200,-
Bryn Genopfrisk 3-12 mdr.
1.500,-
Bryn Genopfrisk 12-18 mdr.
2.000,-
Bryn Genopfrisk 18-24 mdr.
2.250,-
Læber 1. Behandling
2.500,-
Læber 2. Behandling
1.750,-
Klassisk Eyeliner 1. Behandling
2.000,-
Klassisk Eyeliner 2. Behandling
1.200,-
Stardust Eyeliner 1. Behandling
2.500,-
Stardust Eyeliner 2. Behandling
1.500,-
Klassisk Eyeliner Nedre 1. Behandling
1.150,-
Klassisk Eyeliner Nedre 2. Behandling
850,-
Konsultationstid
250,-
BOOK TID
close slider

Hos SAVITA kan du booke forskellige former for skønheds- og kosmetiske behandlinger skræddersyet efter din behov. Bliv den bedste version af dig selv – Book en tid allerede i dag hos klinik SAVITA i hjertet af Albertslund:


Bliv den bedste version af dig selv – book tid hos SAVITA allerede i dag!