Telefon 30 30 32 00 info@savita.dk

Pico Behandling


Info

Behandlingstid: 10-40 min
Bedøvelse: creme (Anbefales)
Nedetid: 1-3 dage
Resultat: 2-3 mdr.
Holdbarhed: Permanent
Solregime: 4 uger før og efter

Pico hudforyngende behandling

Pico Second Laseren er en af de kraftigste mest effektive laser på markedet til hudforyngelse. Der er ingen “nede tid” og behandlingen er tilegnet dig som ønsker en ensartet og glat hud.

Årene sætter sine spor på vores hud og for et øjeblik kan du skrue tiden lidt tilbage med Pico Second laserens innovative metode til behandling af fine linjer og rynker, solskader, forstørrede porrer og pigmenterforandringer. – i modsætning til f.eks. plasma pen behandlingen, så arbejder denne behandling dybt nede i vævet hvor plasma pen behandlingen forbedre huden struktur på overfladen.

Pico Second betyder at laserens hastighed bliver målt i pico sekunder. Den er super hurtigt til at aflevere energi til huden og det sker med langt større sikkerhed og minimale bivirkninger end man tidligere har set. Der opstår mindre varmeudveksling og derved mindre ubehag ind tidligere.

De ultrakorte energiudbrud laseren kommer med fremkalder en reaktion i vævet i huden der fører til øget kollagenproduktion og elastin hvilket resultere i en mere glat, lys, ensartet og spændstig hud.

Du kan se forbedringer af huden efter hver behandling, men vi anbefaler altid 3-6 behandlinger for et optimalt resultat.

Hvad kan du forvente af Pico hudforyngende behandling:

  • Reducere rynker og fine linjer
  • En glattere hud
  • En lysere og mere ensartet hud
  • Mindskning af porrer

Før behandlingen:

Det er vigtigt at du ikke er solbrun i det område du ønsker behandlet. Du må altså ikke have været i solarium eller solbadet i en måned inden behandlingen. Det samme gælder solbrunger.

Når du kommer til behandlingen skal du hjemmefra have renset dit ansigt.

Inden behandlingen konsulteres du, her planlægger vi din individuelle behandling og snakker sammen om dine ønsker og forventninger. Vi tager et før billede, så vi hele tiden kan følge med i dine resultater løbende og justere behandlingen.

Du kan blive behandlet samme dag som din konsultation.

Selve behandlingen:

Selve behandlingen tager ca. 10-40 min. afhængig af hvilket område der skal behandles. Om nødvendigt for du lagt en bedøvende creme på forud for din behandling. Herefter desinficeres huden og behandlingen starter.

Behandlingen kan være forbundet med smerte når laseren rammer huden, men det er ikke samme smerte som ved f.eks. tatoveringsfjernelse – Overhoved! Hver skud laseren udsender mod huden, kan føles som en lille elastik der rammer huden.

Efter behandlingen:

Du kan opleve rødme og hævelse ved det behandlede område i 1-3 dage efter behandlingen. Vi anbefaler at du smører dig med B-pathenol salve eller Ultrarestorativ creme (Begge kan købes i klinikken)

Det er vigtigt at du beskytter den skadede og senere nye hud mod solen. Vi anbefaler min. SPF 35 i de efterfølgende 2-3 mdr.

Prisliste


Hele ansigtet
1.250,-
Halsen + décoletté
1.500,-
Øjenområdet Oppe og nede
750,-
Hele ansigtet 3x kur forløb
3.200,-
BOOK TID
close slider

Hos SAVITA kan du booke forskellige former for skønheds- og kosmetiske behandlinger skræddersyet efter din behov. Bliv den bedste version af dig selv – Book en tid allerede i dag hos klinik SAVITA i hjertet af Albertslund:


Bliv den bedste version af dig selv – book tid hos SAVITA allerede i dag!