Telefon 30 30 32 00 info@savita.dk

RF Microneedling


Info

Behandlingstid: 10-40 min
Bedøvelse: creme (Anbefales)
Nedetid: 4-14 dage
Resultat: 2-3 mdr.
Holdbarhed: Permanent
Solregime: 4 uger før og efter

Radio Frekvens Microneedling

RF Miccroneedling er en effektiv og revolutionerende rynke og hudopstrammende behandling. 

RF Microneedling er en ny hudbehandling der arbejder med Radiofrekvens hvor energien leveres via nogle helt tynde og sterile nåle igennem hudens overfladen og ned til dermis (Læderhuden). 

Du kender måske microneedling, dermaroller eller SkinPen?

Denne behandling er en videreudvikling af microneedling men blot langt mere effektiv.

 

Med RF Microneedling maskinen, kan du sikkert og nemt blive behandlet for kosmetiske problemer som:

 • Akne
 • Strækmærker
 • Ujævn hudstruktur
 • Fine linjer og rynker
 • Dobbelthage
 • Pandeløft (Permanent opstramning af panden)
 • Løs hud

 

Hvordan virker RF Microneedling?

RF Microneedling er en fraktioneret behandling, hvilket betyder at den øverste del af hudens overflade bliver behandlet.

Fraktioneret radiofrekvens med microneedling danner tusindvis af små mikro kanaler i hudens overflade hvorigennem hudens dybeste væv opvarmes – Den proces stimulere fibroblasterne til at danne kollagen og elastin som opstrammer, udjævner og genopretter hudens elasticitet for at mere ungdommeligt udseende.

Resultatet af behandlingen er permanent, men da vi hele tiden ældes skal man som med så meget andet holde behandlingen ved lige for at bevare resultatet.

RF Microneedling anvender et håndstykke med et elektrisk stempel for ekstrem præcision og høj sikkerhed. For enden af håndstykket sidder et hoved med 24- 29 sterile titanium nåle som levere radiofrekvensenergi via spidserne.

Nålene trænger sikkert og dybt ned i huden i en forudbestemt dybde hvortil der leveres radiofrekvensenergi til dermis (Læderhuden)

RF Microneedling er en af de mest skånsomme og effektive behandlinger til at stimulere kollagendannelsen hvilket kommer til udtryk ved fastere, strammere og mere ensartet hud.

Når behandlingen udføres med maskine er der langt højre præcision og sikkerhed forbundet med behandlingen. Ophelingen er kortere og resultaterne taler for sig selv.

Før behandlingen:

Inden behandlingen konsulteres du, her planlægger vi din individuelle behandling og snakker sammen om dine ønsker og forventninger. Jeg tager et før billede, så vi hele tiden kan følge med i dine resultater løbende og justere behandlingen.

Du kan blive behandlet samme dag som din konsultation.

Inden RF Microneedling behandlingen kan det være en fordel at forbehandle huden.

Cellefornyelsen i overhuden (Epidermis) kan stimuleres betydeligt hvis huden syrebehandles. Dette vil forbedre huden optimalt til behandlingen og øge din huds fugtindhold og glød. – Du kan forstille dig at det øverste af din hud har mange “døde” hudlag som vi gerne vil igennem inden RF Microneedling behandlingen. På den måde kan vi sikre os at nålene fra RF microneedling kommer ned i den dybde hvor de skal arbejde og altså ikke kun bevæger sig i det “døde” hudlag.

Jeg anbefaler derfor Exuviance Professionel Ansigtsbehandlinge 1-3 gange med 4 ugers mellemrum inden denne behandling. 

ELLER 

Anvender produkter med AHA eller PHA syre som aktivere overhudens celler til at forny sig.
SAVITA forhandler medicinske og kosmetiske hudplejeprodukter med dokumenteret effekt fra blandt andet Exuviance og Neostrata.

På behandlings dagen:

Jeg anbefaler at du møder op i klinikken uden make up og ansigtsbehåring. Skæg skal fjernes med maskine eller skraber min. dagen inden behandlingen.

1-2 timer inden behandlingen kan du med fordel tage 1 panodil eller Ibuprofen, samt smøre huden ind i bedøvende creme (EMLA eller TAPIN – Kan købes på apoteket)

Du skal smøre huden ca. hver 30 min. da cremen arbsoberes af huden.

Hvis du lider af Herpes Simplex (Forkølelses sår) er det vigtigt at du får udskrevet forbyggende medicin i tabletform af egen læge som skal tages på dagen og se efterfølgende 5 dage.

Selve behandlingen:

Selve behandlingen tager ca. 10-40 min. afhængig af hvilket område der skal behandles. Om nødvendigt for du lagt en bedøvende creme på forud for din behandling. Herefter desinficeres huden og behandlingen starter.

Nålene fra RF Microneedling hovedet trænger sikkert og dybt ned i huden i en forudbestemt dybde hvortil der leveres radiofrekvensenergi til dermis (Læderhuden)

Når nålene penetrere huden er det stort set smertefrit og når RF energien frigives til dermis kan du opleve kortvarig varme og  ubehag.

Der er ingen smerte efter behandlingen.

 

Efter behandlingen:

Lige efter behandlingen vil du kunne se små bitte hvide prikker på huden, og huden kan være rød og hævet.

Efter den det første døgn vil der kun være meget små spor efter behandlingen.

Hvis du er blevet behandlet andre steder end ansigtet vil der ofte ses rødme i længere tid (1-3 uger) Ansigtet heler meget hurtigere end kroppen.

Det er normalt at opleve kløen og svien på det behandlede område i de første 1-3 uger.

Aftercare:

Du kan genoptage din normale hverdag umiddelbart lige efter behandlingen, men de fleste venter 1-2 dage hvor huden næsten er ophelet. 

Du må anvende din egen make up som du plejer allerede dagen efter behandlingen.

Du bør undgå hård træning, svømmehal og sauna i det første døgn efter behandlingen.

Kontra indikationer:

Jeg kan desværre ikke behandle dig hvis du:

 

 • Bærer nogen former for sygedomme så som; Blodsygedomme, cancer, historik med blodpropper, astma, akut inflamation, imundefekte sygedomme, diabetes, forhøjet blodtryk (som ikke er under kontrol), keloiddannelse, Herpes virus.
 • Bærer HIV-Virus eller Hepatitis B eller Hepatitis C virus.
 • Lider af hjertesygdomme.
 • Har indopereret pacemaker.
 • Er under 18 år.
 • Er gravid.

Prisliste


Hele ansigtet
2.500,-
Halsen + décoletté
3.000,-
Øjenområdet Oppe og nede
1.500,-
Panden Pandeløft
1.500,-
Hele ansigtet 3x kur forløb
6.000,-
BOOK TID
close slider

Hos SAVITA kan du booke forskellige former for skønheds- og kosmetiske behandlinger skræddersyet efter din behov. Bliv den bedste version af dig selv – Book en tid allerede i dag hos klinik SAVITA i hjertet af Albertslund:


Bliv den bedste version af dig selv – book tid hos SAVITA allerede i dag!