Telefon 30 30 32 00 info@savita.dk

Tandblegning


Hvordan foregår behandlingen?

Inden behandlingen tager jeg et foto af dine tænder og en farveprøve, så vi senere sammen kan se effektiviteten af tandblegningen.

Tandblegningen er yderst effektiv og skånsom for dine tænder og tandkød.

Der påføres en gel på tandkødet for at beskytte dette mod blegegelen. – Herefter påføres blegegelen på tænderne og en LED lampe bliver ført helt ned til munden. Inden vi tænder for lampen får du udleveret nogle røde briller der beskytter dine øjne fra LED lyset.

Efter 15 min. kommer jeg og udskifter gelen til nyt blegegel og processen gentages. I alt ligger du 3x 15 min. og hele behandlingen tager ca. 60 min.

Kan alle få bleget sine tænder?

Som udgangspunkt kan alle unge som gamle, mænd som kvinder blive behandlet.
Men der er dog enkelte der ikke bør behandles, som:

  • Ammende / Gravide
  • Hvis du har følsomme tænder
  • Hvis du har kraftige erosioner (Syreskader)

Skader det tænderne?

Nej det gør det ikke. Blegegelen åbner de små dentin kanaler der sidder i emaljen og fjerner skånsomt misfarvninger der er lejret her. Der kan opleves forbigående isninger lige efter behandlingen, ad tandens overflade er “åben”

Hvor længe holder en behandling?

Resultatet af tandblegningen afhænger af dine daglige vaner. Farverige fødevareremner og tobak kan forringe holdbarheden af resultatet. Man kan få foretaget en tandblegning 1 gang om året, men mange kan have et tilfredsstillende resultat i 2-4 år.

Kan plast og porcelænskroner bleges?

Nej det kan de ikke. Ikke organisk materialer kan ikke bleges, men du kan opleve at de bliver renset af blegegelen og derfor fremstår lysere end før. Du skal ligeledes være opmærksom på hvis du har kroner og plast i de forreste tænder, så vil kontrasten til de andre ny blegede tænder være større.

Efter behandlingen

Det er vigtigt at du efter behandlingen ikke indtager farverige fødevareremner som f.eks. karry, rødbede, te og kaffe i minimum 2 døgn for det bedste resultat.

100% tilfredshedsgaranti

Professionel Tandblegning

Af uddannet Tandplejer

Book din tid allerede i dag og smil til verden

Prisliste


Tandblegning
1.500,-
Tandrens I forbindelse med tandblegning
350,-
BOOK TID
close slider

Hos SAVITA kan du booke forskellige former for skønheds- og kosmetiske behandlinger skræddersyet efter din behov. Bliv den bedste version af dig selv – Book en tid allerede i dag hos klinik SAVITA i hjertet af Albertslund:


Bliv den bedste version af dig selv – book tid hos SAVITA allerede i dag!