Telefon 30 30 32 00 info@savita.dk

Lash & Brow Lift


Lash Lift


Lash Lift /
Lash Lift Deluxe

Et lash lift er en kemisk behandling, der giver dig et holdbart vippebuk.
Behandlingen bliver også kaldt ”semi-permanent vippebuk”.

 

Hvordan foregår en
lash lift-behandling?

Lash lift-behandlingen foregår altid med lukkede øjne. Hos SAVITA påfører vi en kølende øjenmaske, der holder de nederste øjenvipper væk fra de øverste. Derefter bruger jeg en vandbaseret, hudvenlig ”lim” til at sætte en silikoneform fast på dit øjenlåg, som vi forsigtigt kan trække dine naturlige øjenvipper op over, og så påfører vi først en permanent væske, herefter en væske der neutralisere den første væske, så vipperne kan forblive i en smuk bue, når vi er færdige.

Hvor længe holder en behandling?
Og hvor længe skal der gå før man skal have det lavet igen?

Selve behandlingen tager 30-60 minutter – det afhænger af den enkelte persons udgangspunkt og om du ønsker Lash Lift Deluxe eller den mindre udgave uden pleje af vipperne.

Vippernes nye buk vil aftage i takt med, at vipperne bliver længere, og nye vipper vokser ud, så effekten kan holde op til 6 uger. Vi anbefaler, at man får lavet et nyt vippebuk ca. hver 5. uge.

Kan alle få lavet lash lift?

I bund og grund kan alle med øjenvipper få lavet et lash lift. Men i ganske få tilfælde vil hårstrukturen være modtagelig over for produkterne (dette sker dog yderst sjældent). Hvis du har meget korte vipper, kan jeg anbefale dig først at benytte et vippeserum, så du får en større effekt af behandlingen.

Kan man bruge vippeserum og makeup, når man har
fået lavet lash lift?

De første 24 timer efter behandlingen må dine vipper ikke komme i kontakt med vand, make up, serum eller sauna. Hvis det sker, risikere du at effekten af behandlingen forsvinder. Efter det første døgn må du gøre alt det du plejer.

At bruge vippeserum efter et vippebuk er faktisk en rigtig god idé, da det forlænger vippernes levetid og derved kan ma få bukket til at holde endnu længere.

Brow Lift


Brow Lift /
Brow Lift Deluxe

Brow lift – også kaldet Brow Lamination kan sammenlignes med Lashlift. Brynhårene, bliver “permanent” formet og får dermed et mere fyldigt udtryk og giver et rigtig flot løft til øjnene. 

Brow lift blødgør hårene, så vi kan forme brynhårene i den retning vi ønsker. Det er udelukkende dine egne brynhår vi arbejder med. Resultatet varierer derfor meget, da ingen bryn er ens, hverken i hårstruktur, mængde og længde.

Hvordan foregår en
lash lift-behandling?

Behandlingen foregår ved, at man maler en løftende creme på brynet. Det skaber en kemisk proces, som nedbryder bindingerne i håret og tillader, at de kan skubbes til at skabe en ny form. Herefter børstes brynhårene op på plads, og der påføres en neutraliserende creme, som gendanner bindingerne på deres “nye plads”

Hvor længe holder en behandling?
Og hvor længe skal der gå før man skal have det lavet igen?

Resultatet holder op mod 6 uger, hvis du i de første 24 timer gør som du bliver anbefalet. Ingen vand, damp, træning, sauna, sørg for du ikke piller eller ligger på dine bryn om natten (i de første 24 timer !) 
Du kan få lavet et nyt Brow lift hver 5 uge.

Kan alle få lavet Brow lift?

I bund og grund kan alle med bryn få lavet et Brow lift. Men i ganske få tilfælde vil hårstrukturen være modtagelig over for produkterne (dette sker dog yderst sjældent). Hvis du har meget korte of få brynshår, kan jeg anbefale dig først at benytte et brynserum, så du får en større effekt af behandlingen.

Kan man bruge brynserum og makeup, når man har
fået lavet lash lift?

De første 24 timer efter behandlingen må dine bryn ikke komme i kontakt med vand, make up, serum eller sauna. Hvis det sker, risikere du at effekten af behandlingen forsvinder. Efter det første døgn må du gøre alt det du plejer.

At bruge brynserum efter et brow lift er faktisk en rigtig god idé, da det forlænger brynenes levetid og derved kan ma få lamineringen til at holde endnu længere.

Brow Styling


Denne behandling er til dig der ønsker at få top stylet dine bryn og ønsker at se deres fylde potentielle. Få dine bryn til at indramme dine øjne på den mest flatterende måde.

Behandlingen er inkl. Farve af bryn, voks, korrigering med pincet samt trimning for at opnå et skarpere og mere perfekt resultat.

Jeg giver dig tips og vejledning til hvordan du selv kan style dine bryn hjemme efter behandlingen.

Farvning af bryn og vipper
Inkl. Korrektion


Hos SAVITA tilbyder jeg farvning af vipper og farvning og korrektion af bryn. 

Skab en smuk og naturlig ramme om dine øjne.

Prisliste


Lash Lift
400,-
Lash Lift Deluxe
450,-
Brow Lift
450,-
Brow Lift Deluxe
550,-
Brow Styling
350,-
Farvning af vipper
125,-
Farvning af bryn
125,-
Farvning af bryn Samt retning
250,-
Farvning af bryn og vipper Samt retning af bryn
350,-
Konsultationstid Til behandling
0,-
Voks behandling Af bryn, næse eller overlæbe
100,-
BOOK TID
close slider

Hos SAVITA kan du booke forskellige former for skønheds- og kosmetiske behandlinger skræddersyet efter din behov. Bliv den bedste version af dig selv – Book en tid allerede i dag hos klinik SAVITA i hjertet af Albertslund:


Bliv den bedste version af dig selv – book tid hos SAVITA allerede i dag!