Telefon 30 30 32 00 info@savita.dk

RF Microneedling 


Info

Behandlingstid: 10-40 min

Bedøvelse: Creme anbefales

Nedetid: 1-3 dage i ansigtet og 1-3 uger på kroppen

Resultat: 3-6 mdr.

Holdbarhed: Permanent

Solregime: 7 dage før og efter

Hvad er RF Microneedling

RF Microneedling  – effektiv og revolutionerende
rynkebehandling og hudopstramning

RF Microneedling er en ny hudbehandling med radiofrekvens, hvor energien leveres via helt tynde nåle gennem
hudoverfladen til hudens dybere lag. Hvis du kender microneedling, så er denne behandling en
videreudvikling af microneedling og langt mere effektiv.

Med RF Microneedling kan du sikkert og effektivt blive behandlet for kosmetiske problemer som:

Løs hud
Fine linjer og rynker
Ubalanceret hudtekstur
Aknear
Strækmærker
Permanent hudopstramning af pande (pandeløft)

Hvordan virker RF Microneedling

RF Microneedling er en fraktioneret hudbehandling. Dette betyder, at en fraktion (en del) af hudoverfladen behandles. Ved at foretage 2 – 5 passager af huden kan man behandle en mindre eller større fraktion af huden afhængig af hudproblemet.

Fraktioneret radiofrekvensbehandling med microneedling danner tusindvis af mikro-kanaler i huden, hvor vævet opvarmes, hvilket stimulerer fibroblasterne til at danne kollagen og elastin, som opstrammer og udjævner huden. Forbedringen i hudens kvalitet er principielt permanent.

Behandlingen reducerer hudens ujævnheder (ar, rynker, strækmærker, grove porer osv).

Før behandlingen:

Der er ingen forberedelse til behandlingen. Vi anbefaler dog, at du ikke har opholdt dig i solen i mindst en uge før behandlingen og vi kan ikke behandle dig, hvis du har aktiv akne.

På behandlings dagen:

Jeg anbefaler at du møder op i klinikken uden make up og ansigtsbehåring. Skæg skal fjernes med maskine eller skraber min. dagen inden behandlingen.

Hvis du lider af Herpes Simplex (Forkølelses sår) er det vigtigt at du får udskrevet forbyggende medicin i tabletform af egen læge som skal tages på dagen og se efterfølgende 5 dage.

Selve behandlingen:

Huden afrenses for lokalbedøvende creme og desinficeres.

Maskinen anvender et håndstykke med et elektrisk stempel. For enden af håndstykket sidder 25 sterile, indkapslede mikronåle af titanium, der leverer radiofrekvensenergi via spidserne. Disse nåle trænger sikkert og næsten smertefrit ind i huden til en bestemt dybde, hvorefter radiofrekvensenergi leveres til den underliggende læderhud (dermis). Når radiofrekvensenergien frigives fra nålene, vil du kunne fornemme en kortvarig varme og ubehag.

Maskinen er en af ​​de mest skånsomme behandlinger, der effektivt stimulerer dannelsen af både kollagen og elastin, hvilket resulterer i fastere, strammere og glattere hud. Den gode og sikre effekt og den korte ophelingstid gør behandlingen meget attraktiv.

Behandling af et ansigt tager ca. 20 minutter. Behandling af ansigt og hals tager cirka 30 minutter. Man behøver ikke anvende sikkerhedsbriller under behandlingen.

 

Efter behandlingen:

Umiddelbart efter behandlingen ses små, hvide prikker på huden, og huden bliver rød og hævet.

Det første døgn vil huden være rød og hævet. Efter et døgn vil der kun være begrænsede synlige tegn på behandlingen.

Ved behandling af huden udenfor ansigtet vil der ofte være rødme og hævelse i nogle uger efter behandlingen. Det er normalt, at ansigtet heler meget hurtigt i forhold til resten af kroppen.

Det er normalt, at huden kan klø eller svie i 1-2 uger efter behandlingen, hvorefter det vil forsvinde langsomt.

Aftercare:

Huden bør vaskes med vand og mild ansigtsrens eller sæbe. Du bør jævnligt påføre mild fugtighedscreme den første uge efter behandlingen.

For at undgå infektion og ardannelse er det vigtigt ikke at pille eller kradse i huden og i stedet påføre huden rigelig fugtighedscreme (fx Exuviance Ultra Restorative creme i en uge efter behandlingen.)

Prisliste


Hele ansigtet
1990,-
Halsen + décoletté
2.500,-
Hele ansigtet 3x kur forløb
4.500,-
BOOK TID
close slider

Hos SAVITA kan du booke forskellige former for skønheds- og kosmetiske behandlinger skræddersyet efter din behov. Bliv den bedste version af dig selv – Book en tid allerede i dag hos klinik SAVITA i hjertet af Albertslund:


Bliv den bedste version af dig selv – book tid hos SAVITA allerede i dag!