Telefon 30 30 32 00 info@savita.dk

Brightening Bionic Eye Creme Plus

499 DKK

Denne effektive og samtidig skånsomme øjencreme styrker den sarte hud og hjælper til med at skjule mørke rande under øjnene. Og samtidig tager en peptidblanding og naturlige gærekstrakter sig kærligt af de mørke rande, når de opstår. Ekstrakt af agurk og grøn te minimerer poser under øjnene og giver huden lindring. A-, C- og E-vitamin samt polyhydroxysyre, glukonolakton og laktobionisk syre genfugter huden, gør fine linjer mindre markante og giver en effektivt antioxiderende beskyttelse. Med andre ord – en meget avanceret sammensætning!

3 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Otte timers søvn i cremeform! En avanceret sammensætning, som tager sig kærligt af den følsomme hud omkring øjnene ved at minimere mørke områder og alderstegn under øjnene.

Mørke rande under øjnene skyldes, at den tynde og karfyldte hud under øjnene er sart og følsom for lækage. Men også blodansamlinger eller pigmenterede restprodukter giver misfarvning.

BOOK TID
close slider

Hos SAVITA kan du booke forskellige former for skønheds- og kosmetiske behandlinger skræddersyet efter din behov. Bliv den bedste version af dig selv – Book en tid allerede i dag hos klinik SAVITA i hjertet af Albertslund:


Bliv den bedste version af dig selv – book tid hos SAVITA allerede i dag!