Telefon 30 30 32 00 info@savita.dk

S:køn

HÅNDLAVET HUDPLEJE
SKØN SKINCARE er håndlavet luksus hudpleje til krop, hår og ansigt. Vi tror på at wellness er et samlet regnskab af produktion, nydelse, effekt, og at hudpleje skal være sundt udenpå og indeni.

Alle vores produkter er produceret under grønne og miljøvenlige forhold og vil altid være ud fra en holistisk tankegang. Alle vores produkter er baseret på naturlige eller økologiske kosmetiske råvarer. Produkterne er veganske og spisbare.

RENE RÅVARER
Alle produkter fra Skøn Skincare er baseret på friske, rå og koldpressede olier og aktiver.Vi udvælger nøje ingredienserne udfra de kosmetiske råvarer med det højeste niveau af antioxidanter, vitaminer og mineraler.

Vi har ingen unødvendige fyldstoffer, kun nærende og naturlige olier og aktiver. Derfor er produkterne som små drøje boullionterninger, hvor du kun skal bruge små portioner adgangen.

Fordi vi producerer små optioner er vores produkter altid lækre friske og nylavede. En ren nydelse for en hud som trænger til omsorg og næring.

Viser 1–9 af 14 resultater

BOOK TID
close slider

Hos SAVITA kan du booke forskellige former for skønheds- og kosmetiske behandlinger skræddersyet efter din behov. Bliv den bedste version af dig selv – Book en tid allerede i dag hos klinik SAVITA i hjertet af Albertslund:


Bliv den bedste version af dig selv – book tid hos SAVITA allerede i dag!