Telefon 30 30 32 00 info@savita.dk

Bionic Oxygen Facial Mask

599 DKK

Masken giver stresset hud nyt liv og stimulerer energiniveauet i hudcellerne. Tilførslen af syre forbedrer desuden forudsætningerne for en optimal kollagensyntese.

En blanding af PHA giver ekstra antiaging-fordele og genfugter og beskytter huden. Masken skaber en “boblende” fornemmelse, når den aktiveres på huden, og giver en opfriskende og behagelig følelse bagefter.

Anvendelse: Et godt jævnt lag fordeles på ren fugtet hud. Vent ca. 5 minutter, indtil der fremkommer en kraftigt skum, som herefter gradvist forsvinder igen. Skyl huden, og påfør herefter serum og creme.
Anvendes 3 gange om ugen for maksimalt effekt.

3 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

En revitaliserende ansigtsmaske fra Exuviance. PHA og en blanding af syreholdige ingredienser tilfører huden ny energi og glød, samtidig bliver huden afgiftet. Passer til alle hudtyper, men anbefales især til stresset/træt hud og til tør hud, som har behov for nyt liv.

Bionic Oxygen Facial tilfører syre og vitaliserer huden og beskytter den.

BOOK TID
close slider

Hos SAVITA kan du booke forskellige former for skønheds- og kosmetiske behandlinger skræddersyet efter din behov. Bliv den bedste version af dig selv – Book en tid allerede i dag hos klinik SAVITA i hjertet af Albertslund:


Bliv den bedste version af dig selv – book tid hos SAVITA allerede i dag!