Telefon 30 30 32 00 info@savita.dk

Energy Support

149 DKK

Guarana ekstrakten stammer fra Guarana plantens små røde bær og er naturlig koffein. Det var indianerne, der opdagede guaranabærret, og brugte det til at få øget energi. Denne viden er sidenhen blevet brugt i hele verden, som et alternativ til koffein for at opnå hurtig naturlig energi. Dette skyldes ikke mindst, der er så høj koncentration af naturlig koffein i det lille røde bær målt i forhold til kaffebønner.

VitaYummy Energy Support indeholder L-citrullin og L-tyrosin, som er aminosyrer, hvilket er proteiner, som kroppen bruger som byggesten. Derudover er der og B6 i VitaYummy Energy Support, fordi B6 blandt andet bidrager til et normalt energistofskifte, nervesystemets normale funktion, normal omsætning af protein og glycogen, normal psykologisk funktion, normal dannelse af røde blodlegemer, immunsystemets normale funktion, til at mindske træthed og udmattelse samt til at regulere hormonaktiviteten.

Den gode smag kommer fra cola og den flotte naturlige farve kommer fra æble, gulerod og hibiscus.

VitaYummy Energy Support er vegansk og fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer.

Anbefalet daglig dosis: 2 bjørne
Antal bjørne per bøtte: 60 stk. 

6 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

VitaYummy Energy Support indeholder: L-citrullin, L-Tyrosin og Guarana og Vitamin B6. Så du kan med fordel bruge Vitayummy Energy Support i perioder, hvor der er brug for lidt mere energi og overskud.

BOOK TID
close slider

Hos SAVITA kan du booke forskellige former for skønheds- og kosmetiske behandlinger skræddersyet efter din behov. Bliv den bedste version af dig selv – Book en tid allerede i dag hos klinik SAVITA i hjertet af Albertslund:


Bliv den bedste version af dig selv – book tid hos SAVITA allerede i dag!